Te duci la film ?

Sigur ai vazut printurile noastre in cinematografe! Ne plac filmele dar si mai mult ne plac printurile pentru filme. Cele mai spectaculoase imagini de film au nevoie de cea mai buna calitate de print. De ani de zile noi suntem cei care realizeaza printurile pe care le vezi in cinematografe.

Daca vrei sa te convingi de calitatea printurilor, te invitam la film…..aproape la orice film !

Iti place sa te plimbi ?

Daca iti place sa te plimbi cu autobuzul sau daca te-ai plimbat pe strada, cu siguranta ai vazut printurile noastre. Autobuzele sunt un mediu eficient de promovare, iar noi suntem cei care transformam design-ul tau in produs final. Pentru a utiliza la maxim impactul pe care il are un autobuz personalizat este nevoie de un print de inalta calitate. Autobuzele, tramvaiele si orice alte mijloace de transport pot fi personalizate asa cum iti doresti.

Daca vrei sa vezi calitatea printurilor noastre te invitam la o plimbare in oras !

Ne vezi peste tot !

Panourile stradale, statiile de autobuz, printurile de mari dimensiuni si tot ceea ce inseamna outdoor sunt specialitatea noastra. Daca ai nevoie de productie publicitara pentru outdoor, cu adevarat speciala, atunci trebuie sa vii la noi !

Avem la dispozitie zeci de tipuri de materiale din care putem realiza si ceea ce inca nu ti-ai imaginat. Daca vrei sa te convingi te invitam la noi !