Cine suntem ?

Paco Media este o afacere începută în 2003. Echipa noastră este formată din personal cu pregătire în domeniul printului. Ne place să spunem că suntem specialisti în printuri de mari dimensiuni nu doar datorită utilajelor performante pe care le detinem ci si prin profesionalismul echipei si prin responsabilitate. Gama noastră de produse este aproape la fel de mare ca si experienta noastră în imprimare.

Ce ne diferentiază ?

Printul este viata noastră. Suntem în permanentă inovativi, ne dorim să avem cele mai perfomante utilaje, ne place să propunem clientilor cele mai noi materiale. Iubim utilajele pe care le folosim, le stim fiecare piesă, le întretinem să fie în formă.

Parteneriate

Numai un parteneriat deschis, bazat pe încredere, oferă rezultate bune. Prin urmare, punem mare accent pe comunicarea cu clien?ii ?i ne place să construim parteneriate pe termen lung. Managementul firmei este direct implicat în procesul de produc?ie, astfel orice decizie poate fi luată foarte rapid pentru a nu exista întârzieri sau neclarită?i.

Ce promitem ?

Pentru noi calitatea si sinceritatea sunt pe primul plan. Toate lucrările executate sunt pe materialele solicitate si plătite de client. Nu aratăm ceva si producem pe altceva (mai ieftin sau mai prost calitativ). Când ne angajăm la un termen de finalizare al unei productii îl respectam întru-totul. Vă promitem să ne respectam toate angajamentele si la preturi uimitoare.

Utilaje

Capsare
Capsator automat
Capsator manual
HP Scitex XP 5100 X 2 buc
5m lăţime de printare
cerneală UV
Mimaki JV5 160S X 2 buc
160 cm lăţime de printare
rezolutie 1440×1440 dpi
Flatbed UV
205cm x 305cm dimensiune printabila
rezolutie 1200dpi
Sudura & Lipire
Neoweld 2500
Seletron BLP145PN18
Taiere & Decupare
Neolt electric power trim plus
Cutter Mimaki cg-130fx